Як відомо, досить скандальна російська співачка Лоліта Мілявська активно веде власну Instagram-сторінку та останнім часом активно радує фанатів різноманітними роликами. Так, цього разу знаменитість оприлюднила чергове відео, на якому вона в прозорій сукні показала глядачам свої сідниці та те, як вона вміє танцювати на сцені.

"І знову слова подяка від усього колективу всім, хто приїхав з різних міст і країн на концерт в Фюрт. Всім, хто вчора був на концерті в Оффенбахе. Глядач всюди хороший, якщо ти йому повністю віддаєш все! Дякую за море квітів! За подарунки! За цукерки! За сосиски з капустою! За доповнену колекцію чашок! І за пляшки вина, які чекають свого часу в вихідний для чоловічої частини колективу", - підписала свій відеоролик знаменитість.

Лоліта Мілявська, фото: Facebook
Лоліта Мілявська, фото: Facebook

Таке відео та подяка сподобалися користувачам, які завалили її теплими словами підтримки та зауважили, що вона просто неймовірна та прекрасна жінка.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше зірка відкрила секрети своєї "вічної молодості"

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта вирішила не впадати в депресію з приводу політичної ситуації