Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала у соцмережі забавне робоче фото, на якому позує в кумедній позі, а в підписі до нього заінтригувала новим сезоном свого шоу.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в цікавій локації, мабуть, на зйомках того самого нового сезону, яких Регіна сама і продюсує. Телеведуча сидить у кріслі в дуже екстравагантною позі, при цьому емоційно говорить телефоном і тримає себе за ногу. На ній широкі сірі брюки і біла блузка, а на її ногах оригінальні чорні туфлі. У підписі до фото Тодоренко розповіла про зйомки нового сезону: "#пятницасрегиной @prtshow. Вже наступного тижня дізнаєтеся всі подробиці у новому сезоні".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.