Народна артистка України Таїсія Повалій, яка зараз живе і працює в Росії, зважилася розповісти, як почуває себе після перелому ноги. Про це вона розповіла в коментарі журналістам, передає Politeka.

Таїсія Повалій близько місяця тому невдало впала і зламала ногу в двох місцях.

"Вчора була у лікаря, і він рекомендував починати потихеньку навантажувати ногу. Слава богу, що у мене переломи без зміщення – не довелося бути закутого в гіпс. Але поки доктор суворо попередив, що мені доведеться тимчасово забути про каблуки – тільки зручні тапочки. Для мене це трагедія, адже завжди звикла виглядати бездоганно", - відверто заявила співачка.

Вона також пожартувала про те, що чоловік став причиною нещасного випадку.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"У трагедії винен Ігор. Адже він мене постійно подгогоняет – мовляв, концерти, ефіри, зйомки, завжди треба поспішати. Але, мабуть, хтось зверху подав мені знак, що краще взяти паузу, можливо, мене від чогось тимчасова втрата рухомості вберегла. Наприклад, зараз небезпечно літати – скрізь цей коронавірус вирує", - додала Таїсія Повалій.

Однак Повалій пояснила, що раптовий перелом дуже засмутив її і зірвав плани.

"Коли зі мною трапилася ця біда, я плакала, звичайно, було боляче і прикро, адже стільки планів порушилося. Намагаюся швидше видужати, оскільки в квітні в моєму графіку багато виступів і зйомок – не можу підвести шанувальників", - резюмувала співачка і додала, що травма не заважає їй спілкуватися з улюбленим онуком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 55-річна Повалій відверто розповіла, як схудла з чоловіком на 18 кг.

Як повідомляв Знай. ua, прихильниця Януковича Повалій закосила під Maruv, експеримент з латексом провалився.

Також Знай. ua писав, що у мережі висміяли неприродний вигляд Повалій.