Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком, вона виклала в мережу пікантні фото з нової фотосесії, на яких з'явилася в незвичайному вбранні і хитромудрих позах.

Як видно, Кайлі вбралася у світлий плямистий комбінезон, який щільно обтягує її пишні форми, поверх нього вона накинула довгий шкіряний плащ чорного кольору. Волосся красуні розпущене і випрямлене, нещодавно вона перефарбувала в легкий блонд, а на обличчі у моделі щільний шар макіяжу. На першому фото Дженнер стоїть і знята в повний зріст, а далі вона почала демонструвати сміливі пози – то сидить навпочіпки, то сіла на попу, зігнувши ноги. Захоплені шанувальники не змогли пройти повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.