Популярна українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram. Однак, на цей раз фанати самі розмістили фото свого кумира, але не всім сподобався її зовнішній вигляд.

Так, на фан-сторінці у соціальній мережі розмістили знімок Тіни Кароль разом з відомим музикантом, засновником гурту The Maneken Євгеном Філатовим. На фото знаменитості відображені на вулиці в легкому одязі та з захисними чорними масками на обличчі.

Тіна Кароль та Євген Філатов, скріншот Instagram

"Тіна Кароль та Євген Філатов під час роботи над створенням нового музичного матеріалу!😷", - підписала знімок.

Шанувальникам не сподобався зовнішній вигляд знаменитостей, і вони поспішили висловити своє невдоволення в коментарях.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Щось мені вже не дуже подобається!Навіщо ці маски?!", "А маски тут причому ((( і так занадто багато ажіотажу навколо", "Шойто за намордники вічно пялиш ху*ню всяку на себе", "Скафандр ще б одягнули", "Барани", "Ору з тих хто боїться цього вірусу🤣купа хвороб а вони цю бояться", - обурилися користувачі мережі.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася несподіваним спокусливим чином, позуючи в ботанічному саду і примірявши пухнастий прозорий дощовик.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в одному з фан-акаунтів Тіни Кароль з'явилося відео, де вона цілує актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль похвалилася несподіваним спокусливим чином, позуючи в архівній чорно-білій фотосесії.