Голлівудська актриса Анджеліна Джолі написала блог, який присвятила боротьбі жінок за свої права. Так, зірка зізналася, що дві її доньки, 15-річна Захара і 13-річна Шайло, перенесли операції. Потім у мережі з'явилися фотографії Джолі з Шайло на милицях, передає Dailymail.

За словами Джолі, складний період сильно згуртував їх сім'ю. Під час перебування дівчаток у лікарні вони дбали один про одного.

Анджеліна Джолі з Шайло, фото Dailymail
Анджеліна Джолі з Шайло, фото Dailymail

"Я побачила, як мої дівчатка легко кидають всі справи і ставлять одна одну на перше місце, і відчувала радість від того, як сильно вони люблять одна одну", - поділилася знаменитість.

Виявилося, що Шайло перенесла операцію на стегні, при цьому якого плану лікування знадобилося Захарі невідомо. Анджеліна зважилася розповісти про проблеми зі здоров'ям своїх доньок тільки після спільного обговорення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Захара Пітт, фото Dailymail
Захара Пітт, фото Dailymail

"Вони знають про цей текст: я поважаю їх особисте життя, і ми обговорювали це разом. Вони розуміють, що пройти через медичні випробування і боротися за одужання - це те, чим можна пишатися", - вважає актриса.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 13-річна рідна донька Бреда Пітта і Анджеліни Джолі Шайло офіційно стала хлопчиком – дівчинка змінила ім'я і стала "Джоном".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі і Бред Пітт, незважаючи на скандальне розлучення, продовжують залишатися бізнес-партнерами.

Також портал Знай.uа писав, що Пітт зачепив Джолі за живе під час виступу на SAG Awards: "Наговорив багато зайвого".