Актриса студії "Квартал-95" і "Жіночий квартал", а ще багатодітна мама Олена Кравець час від часу балує публіку новими фото і відео в своєму Instagram. Знаменитість виставила зворушливий кадр, позуючи на сцені в стильному картатому костюмі, червоних туфлях-човниках і білій футболці-оверсайз, сидячи на дивані. Так, артистка проводить читання оповідань Олени Андрейчикової і Таші Карлюки в рамках нового проекту "Іронічні читання", зізнавшись, що на деяких моментах розплакалася від пронизливих рядків.

"І як же вчора було дивно, як добре нам, як затишно і камерно. І як же хочеться залишити в пам'яті і розповісти про все.. І про оповідання Олени Андрейчикової @elena_andreychykova і Таші Карлюки - такі прості, легкі і пронизливі одночасно. І про глядачів - вміють дихати в унісон і мовчати в потрібних місцях, щоб потім сміятися, сміятися й аплодувати раптом сміливо - нехай навіть поодинці і посеред розповіді-, просто тому, що «зайшло»!!)) І про чарівні музичні картинки від @andrew_pokaz і те, як він кожен раз намагався передати стукіт коліс, піднімаючи кришку рояля і стукаючи по його клавішах зсередини... І про те, що я, здається, пару раз відривалася на кілька сантиметрів від землі, вірніше від сцени - задоволення від перебування в моменті. І про серветки, підхоплюючі мої сльози в деяких особливо пронизливих рядках. І про ком у горлі, зрадницьки виниканий у фіналі деяких текстів. І про можливість бути собою, сміятися над собою, читаючи начебто не про себе... І про неземні квіти, подарунки і ваші приємні слова і враження. І про обволікаючі обійми рідних, друзів, знайомих і важливих для мене людей. І про Театр на Подолі @theatre_on_podol і всіх його добрих жителів.. так, жителів, тому що відчуваєш себе у них вдома ніби. І ще про те, що ніяких слів не вистачить, щоб описати ось це ось все...) І про те, що ми точно будемо продовжувати, та, світобудову?)". - поділилася емоціями Кравець. Фолловери ж почали підтримувати зіркову красуню в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.