Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красунчик виклав в мережу кумедне фото, а в підписі до нього здивував публіку новиною про власний бренд. Виявилося, свій "іменний" хештег #подбухиваю телеведучий перетворив у мерч – брендову продукцію.

На новому фото, яке показав Остапчук, він з'явився на цікавому тлі, стоячи в чорних джинсах і сірій толстовці свого бренду з тим самим хештегом на грудях. При цьому Вова поклав руки в кишені, він стоїть в упевненій позі і з посмішкою на обличчі дивиться в камеру. У підписі до фото телеведучий написав: "Магазин #подбухиваю, якого так довго чекали". Треба сказати, що користувачі дуже неоднозначно відреагували на таку новину. Деякі в захваті, що зможуть купити мерч Остапчука, а деякі засуджують його за розлучення з дружиною.

Коментарі до посту Остапчука

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.