Епатажний російський актор Олексій Панін, який нещодавно дав скандальне інтерв'ю для українського журналіста Дмитра Гордона, знову вирішив нагадати про себе і трохи пофілософствував про життя, зокрема, про поведінці сучасних людей.

Про це стало відомо завдяки відео в мережі Instagram.

"Ось дивна у нас країна. Під фотографіями та відео з голими дупами тисячі переглядів, а під постом, який я виклав на своїй сторінці, де потрібно допомогти хлопчику - пох*й усім бл*ть. Зате всі радитимуть, як їб*ться, як ходити, у чому ходити, як срати, як сцяти, що жерти. А як потрібна допомога, так с*ка - нікого!", - заявив Панін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Панін покаявся перед українцями за Путіна і Крим - "Шалений д*бив".

Як повідомляв Знай.uа Волочкова та Джигурда скріпили "дружбу" пристрасним поцілунком, фанати благають зупинитися.

Знай.uа писав, колишня наркозалежна Дана Борисова прокоментувала вагітність від Олексія Паніна: "А що, Леха теж людина".