Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, довгий час приховував особисте життя, поки найуважніші шанувальники не розвідали про його нову коханку - 33-річну нотаріуса на ім'я Христина. Варто нагадати, що пара познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої. Нещодавно дівчина заговорила про те, чому не можна порівнювати себе з іншими людьми, і чому це явна ознака того, наскільки страждає наша самооцінка, примірявши коротеньку сукню бузкового кольору й засвітивши довгі ноги.

"Порівнювати себе з іншими...?
Ви знаєте, не буду лукавити, були в мене раніше такі погані звички, я не порівнювала, я в голові іноді думала: «а чим я гірше тієї або іншої дівчини??» НІЧИМ! Я краще!!!!✅
Це бувало рідко, але однозначно це я вже пропрацювала в собі!

Звичка порівнювати себе з іншими, якось кричущо натякає, що страждає наша самооцінка, ми себе знецінюємо і забуваємо про свої ДОСТОЇНСТВА!
А у нас їх мільйон!✅

Думаю всі ці моменти знецінення і нелюбові себе йдуть у нас дитинства. Може десь батьки говорили: «Ти не достатньо хороший, ось подивися як Наташа добре вчиться» і так далі. Можливо не батьки, але думаю всі з дитинства.

Вже в усвідомленому віці, я почала працювати над багатьма моментами, які грузиком тягнуться з дитинства і вже точно не в мою користь, в тому числі і над цим!

Я зрозуміла, що для того, щоб не порівнювати себе з іншими і не знецінювати свої переваги, важливо розуміти і приймати, що ідеальних людей немає, важливо любити себе і бачити свою унікальність, тоді й інші будуть бачити її в мені! І навіть якщо у нас є дрібні недоліки, ми ж можемо говорити, що це наші родзинки ☺️👍🏻
Пам'ятайте - Ви унікальні!!
Любіть себе і оточуючі будуть любити Вас!💜", - поділилася мотивацією Христина. Фолловери не пройшли повз, залишивши різні коментарі до посту.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.