Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість виставила кадр, позуючи в затишній домашній обстановці на ліжку лише в халатику і з рушником на голові, демонструючи струнку фігуру. Так, артистка вирішила поговорити з шанувальниками про ранні підйоми, аргументуючи це тим, що якщо прокинутися на годину раніше, можна встигнути зробити безліч корисних речей.

"Добрий ранок! Яку звичку ви хотіли б впровадити найбільше? Я за Ранній підйом!!!☀️🕣 Тому пропоную вам взяти участь у марафоні з раннього прокидання.🙂 🚿🛁 Це не означає, що всім треба буде терміново вставати о 5 ранку🥱😴. Просто зрушити будильник на годину раніше, ніж треба. Що можна встигнути за цей час: - позайматися спортом - почитати📚 - помедитувати🧘‍♀️ - вивчити чогось нового - прогулятися 🏃🏻‍♀️- провести процедури по догляду за собою🧖🏻‍♀️ - позайматися творчістю🎼 (малювання🎨🖼 , вишивання 🧵 і т. д.) - тим, що подобається, але ніяк не знаходиться час для цього .⠀ Коли ви болісно намагаєтеся продерти очі, чуючи, як на тумбочці коло ліжка надривається будильник ⏰ ( найважча частина раннього підйому – перші п'ять хвилин🙆🏻‍♀️✔️) важливо пам'ятати, що в цей момент ви воюєте з собою. Це вирішальний час, коли, затишно лежачи в теплому ліжку, ви приймаєте головне рішення – день почати зараз же або натиснути на кнопку будильника повтору сигналу😜. Ранній підйом можна освоїти точно так само, як ми освоюємо їзду на велосипеді 🚴‍♀️ . Зате ви здивуєтеся, як сильно це змінить ваше життя! Більш спортивне тіло💪🏻, знання нової мови🗂, більше десятка прочитаних книг📚📖. Чим швидше ви почнете рано вставати, тим швидше дні, які чекають вас попереду, будуть ставати краще. ✌🏻😍", - поділилася важливими порадами Смеюха. Фолловери не пройшли повз, підтримуючи красуню в коментарях.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше