Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня показала незвичайне фото, а в підписі до нього несподівано заговорила про загрозу коронавірусу.

Так, Аліна у своїй публікації навела статистику зараження коронавірусом – розповіла скільки хворих, скільки померлих і видужалих. "Це все, безумовно, жахливо... Але при цьому на вулицях велике скупчення людей і рідко зустрінеш кого-небудь, хто надяг пов'язку. Все наче б з нами, але не про нас", - пише Гросу. Також вона запитує своїх фанатів, як вони намагаються вберегтися від вірусу, і чи вони серйозно ставляться до цієї теми. Крім того, співачка запитує, чи змінилося щось у містах та країнах її шанувальників. В кінці артистка з сумом повідомила, що збиралася полетіти в Індії, але через поширення хвороби, цю подорож довелося відкласти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.