Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала зухвале фото з відпочинку, а в підписі до нього висловила свій "крик душі".

Як видно, на фото худюща Алла ніжиться на пісочку в сексуальному білому купальнику. Вона сидить в цікавій позі і спокусливо позує, цілуючи камеру, її волосся розпущене, а на очах темні окуляри. При цьому в підписі до світлини дівчина скаржиться, що всі заняття спортом і догляд за собою сходять нанівець після свят і смачної їжі. "Ось ти займаєшся спортом, вбиваєш себе на функціоналці і боксі. Робиш масажі, робиш апарати для тіла, їси правильну їжу, не п'єш, правильно доглядаєш за особою, п'єш вітаміни. І ось, ти їдеш до сім'ї. Масляна, 8-е березня. Вечері з сім'єю, млинці у бабусі, хачапурі в Дніпрі і все. Ти повертаєшся +3", - скаржиться Алла. А фанати кинулися підтримувати дівчину в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше красуня показала кілька кадрів з фотосесії в Парижі, куди нещодавно відправилася.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще