Тетяна Брухунова – 31-річна помічниця гумориста Євгена Петросяна. У 2018 році на дівчину обрушилася публічність – вона опинилася в центрі скандалу, пов'язаного з розпадом шлюбу автора "Кривого дзеркала". Перше повідомлення про роман Брухунової і Петросяна з'явилося в лютому, а в серпні деякі ЗМІ написали, що асистентка Євгенія Вагановича вагітна, проте, вона це спростувала.

Дівчина активний користувач Instagram, де часто публікує яскраві і милі фото зі свого життя. Так, в цей раз дівчина показала в мережі фото з відпочинку в Дубаї, куди вирушила святкувати день народження. На нових знімках можна побачити, що Таня вирішила покататися на верблюдах і осідлала одного з них. Вона зображена у пустелі разом з верблюдами – то сидить верхи на тварині, то вже присіла і майже обіймає одного з них. А у підписі до публікації розповіла, що збулася її мрія. А фоловери почали обговорювати милі фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася на Карлсона, збирається пустувати.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.