Популярна російська акторка Христина Асмус, яка одружена з відомим коміком Гаріком Харламовим, часто радує шанувальників яскравими фото і відео зі свого життя в Instagram. В цей раз зоряна красуня вирішила поділитися з шанувальниками історією про нелегку долю акторів – Христина побувала на зйомках на Шрі-Ланці і працювала в екстремальних умовах.

На новому фото Асмус позує в теплому зеленуватому светрі з коміром, поверх якого наділа жовтий піджак. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж і втомлений вигляд. У підписі до фото акторка написала: "Охреніти скільки всього сталося, поки була не в Мск і без зв'язку. Знімалася 10 днів на Шрі-Ланці. Непрості зйомки в тропіках в зимовому одязі, сльози, істерики за сюжетом, аварії, зміни з перепрацюванням на виснажливій спеці, отруєння. Взагалі не до соцмереж і новинної стрічки було. Вийшла з аеропорту і… пзд, що діється". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати фото красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.иа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.