Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно прописалася в Росії, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала в мережу оригінальне відео, на якому можна побачити її заняття гімнастикою. Також в кадрі з'являється гарний краєвид, очевидно, зірка знову вирушила на відпочинок.

Так, у новому ролику Світлана займається спортом – вона лежить на підлозі красивої лоджії готелю в сірих лосинах і чорній футболці. При цьому зірка активно рухає довгими ногами, роблячи ними в повітрі шпагат і все це під легку музику. Вона дуже захоплена своєю гімнастикою, але в якийсь момент повертає голову, посміхається і щось говорить знімаючому. У підписі до фото Лобода написала: "Артист повинен завжди прагнути до 💯 вої ефективності. Тому: 1. Спорт. 2. Любов. 3. Робота над собою. Хочу в тепло, але йду в зал". Фанати зірки не пройшли повз і почали активно обговорювати її тренування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.