Популярний російський репер Тіматі шокував своїх шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Всі знають, що співак мав численну кількість татуювань, проте його нове відео залишило купу питань. Своїм новим образом він похвалився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Тіматі, скріншот Instagram

Так, репер опублікував відео, на якому позує напроти дзеркала, знімаючи себе на телефон. Тіматі показав відкриті ділянки тіла, на яких були набиті татуювання, однак вони дивним чином зникли.

"🤯🔪...", - своєрідно підписав відео співак.

Тіматі, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У свою чергу фанати почали висувати свої припущення з цього приводу: хтось гадав, що це його двійник"; дехто вважав, що він використував тональний крем; хтось заговорив про флешмоб.

"Це двійник Тіматі з Краснодара", "Неможливо за таку кількість часу, видалити всі", "Не йде без тату, став як звичайний Тимур)😂😂😂", "Це реклама якогось крутого тонального крему або перебита тату тілесного кольору)", "Путін обнулив терміни. Тіматі обнулив татуювання", "Ось так мужньо", "Це якийсь розвод разом з джиганом???? ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ. флешмоб реперів ?", "Тоналка дермокол😁", - прокоментували користувачі мережі.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тіматі, став батьком вдруге.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Лос-Анджелесі спецназ затримав популярного російського репера Тіматі.

Також "Знай.ua" писав, що кохана репера Тіматі Анастасія Решетова вперше поділилася з шанувальниками фотографією з новонародженим сином Ратмир.