Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів. А нещодавно артист вирішив "хайпонути" ще й на темі небезпечного коронавіруса COVID-19, вибравшись з другом в масшабний столичний торговий центр і, надівши медичну маску, показав, як потрібно вітатися під час карантину. Варто відзначити, що захисну маску варто носити лише зараженому, щоб не поширити інфекцію, а торговий центр відвідувати абсолютно не рекомендується, як і інші масові заходи.

"‼️‼️‼️
Як вітатися під час карантину.⠀
Не хворійте і будьте на позитиві", - підписав ролик Остапчук. Фолловери не пройшли повз, проте Володимир отримав на свою адресу і негативні коментарі: "Ви забули дистанцію 1 м )", "Вчимо як вітатися під час карантину в торговім центрі там де великі скупчення людей", "Набридла ця тема😒", "Ахаха, ліктями, на які вже накашляно😂", "Ви неадекватна людина", "А чому очі без захисту?Це ж слизова😁.Люди ведуться на всю херню....", "Вдома сидіть, а не з ТРЦ тусіть... Хрінова у вас агітація".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.