Для любителів музики з'явилися вельми сумні новини. Стало відомо, що популярний міжнародний музичний конкурс "Євробачення-2020" буде скасовано і перенесено на наступний рік. На такий крок організатори конкурсу пішли через пандемію коронавірусу covid-19.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Ізраїльської корпорації телерадіомовлення в мережі Twitter.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Повідомляється, що шоу пройде наступного року в Роттердамі, але вже з новими номерами та новими піснями. Всіх виконавців цього року буде запрошено знову, але через правила поточні пісні більше не використовуватимуться.

Також нагадаємо нашим читачам, що раніше медики діагностували коронавірус у одного з членів Європейського мовного союзу. З цієї причини представники Швеції та Ізраїлю відмовилися брати участь у конкурсі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Європейський мовний спілка продовжує стежити за ситуацією і оцінювати потенціал впливу коронавірусу на конкурс. Якщо ситуація погіршиться, буде вжито альтернативних заходів", — повідомляли організатори "Євробачення", сподіваючись на поліпшення ситуації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Теж підчепила?", - Maruv оголилася через коронавірус і змусила українців понервувати.

Як повідомляв Знай.uа "Неадекватний", - Володимир Остапчук "хайпонув" на коронавирусі і потрапив у немилість українців.

Знай.uа писав, Кончіта Вурст перетворилася на брутального мачо, як виглядає оновлена зірка Євробачення.