Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закриває свої кордони на карантин, закликаючи прихильників сидіти вдома. Так, артистка виставила кадр з архівної фотосесії, позуючи лише в пікантній шовковій піжамі і розповівши про те, як ставиться до своїх імені та прізвища. Світлана зазначила, що ще в школі її ім'я здалося зірковій красуні занадто ніжним, на відміну від гучного і яскравого прізвища.

"з дитинства мені здавалося , що ім'я «Світлана» не моє ... немає в ньому того бунтарського духу, що був мені завжди притаманний😏 в школі мене почали називати на прізвище , і я була цьому дуже рада оскільки вважала його ємним і гучним))) донині мене запитують чи справжнє прізвище- «Лобода»😇 А я дуже пишаюся тим, що мені вдалося зробити прізвище мого батька - брендом!😉 😇 А вам подобається Ваше прізвище ? що ви знаєте про нього ?
, - поцікавилася Лобода. Фолловери ж залишилися в захваті не тільки від ніжного образу, але і від щирої історії з дитинства, засипаючи Світлану компліментами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.