Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним відео в Сторіс, показавши, як відповідально дотримується карантину через коронавірус COVID-19, не виходячи з заміського будинку з сином Веніаміном, який у неспокійний час повернувся з Великобританії, де навчається. Так, артистка вирішила не втрачати часу дарма, наполегливо тренуючись в домашньому спортзалі і мотивуючи шанувальників не запускати себе. Також зіркова красуня виставила ніжне селфі без макіяжу, зачарувавши натуральною красою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Все одно йди на життя", - підбадьорює фоловерів Тіна Кароль рядками з її мотивуючого хіта "Иди на жизнь". Варто відзначити, що в одному з випусків шоу "Голос країни 10" співачка і її колега Настя Каменських зізналися, що страждали через проблеми із зайвою вагою і боролися з ними різними способами. Так, Кароль відзначила, що в 18 років важила 80 кілограм, а в 15 і зовсім була "як колобочок". Саме тому зараз зіркова красуня практикує високоінтенсивні кардіотренування частіше, ніж силові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.