Молода наречена відомого українського співака Віктора Павліка Катя Реп'яхова буквально приголомшила моторошною історією про стосунки з рідним батьком. Так звана "концертна директорка" Віктора Павліка розповіла, що її батьки колись працювали над спільним бізнесом.

Проте через деякий час її батько став банкрутом і заклав їх будинок в банк, який потім його і вилучив. Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю Катерини для одного з українських видань.

Вітя Павлік і Катя Реп'яхова, фото: YouTube
Вітя Павлік і Катя Реп'яхова, фото: YouTube

За словами Каті, тепер її батько погрожує колишній дружини і дітям забрати все, що вони мають на сьогоднішній день.

"У нього не все гаразд з психікою. Він ненавидить своїх дітей, намагається забрати все, що у нас є. Він називає маму ненормальною. Пише на неї в прокуратуру, знаходить якісь документи 10-річної давності, а в них було спільне виробництво, і намагається її в чомусь звинувачувати. Здорова людина такого не зробить", - розповіла молода наречена Віктора Павліка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нова "Шикидим" надихнула Віктора Павліка помолодіти, як готується до весілля наречений.

Як повідомляв Знай.uа забобони на весілля у високосний рік — як правильно вибрати дату для щасливого сімейного життя.

Знай.uа писав, гола наречена Віктора Павліка показала свою попку в душі і "змила весь бруд".