Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильний кадр, позуючи в автомобілі і висловивши своє занепокоєння коронавірусом COVID-19. Так, артистка зізналася, що не дотримується карантину, а працює і знімає необхідні сюжети, поцікавившись у прихильників, як йдуть справи з "домашнім" режимом.

#телИк #інтернет #радіо Поки ще працюють...адже все вищезазначене означає , що ми залишимося в інформаційному полі! Тому я намагаюся бути максимально корисною і знімати найнеобхідніші сюжети ! Розкажіть, ви вже на карантині чи ще працюєте?
, - поділилася емоціями та новинами Тодоренко. Фолловери ж не пройшли повз, засипаючи красуню компліментами: "Тобі так пасує такий макіяж😍😍😍😍", "Регіна, ти молодчинка! Така «натуральна» красуня ❤️", "Красива😍🌷", "Бережіть себе!" "Стильна😍🌿", "Який прикольний ведмедик у Вас на дублянці )))", "В цих очах можна потонути!!🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.