Популярна українська акторка і співачка, колишня "віагрянка" Надя Мейхер частенько дивує своїх шанувальників в мережі Instagram. Надя вирішила під час карантину трохи помудрувати і поділитися своїм баченням щодо ситуації навколо світового спалаху коронавірусу covid-19.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наді в мережі Instagram.

Публікація Наді Мейхер, фото: Instagram
Публікація Наді Мейхер, фото: Instagram

"Дорогі мої, хто б не затіяв цю "ГРУ", не здаємося. Переоцінюємо цінності, цінуємо своє життя ще більше, беремо відповідальність за свою долю і рухаємося тільки вперед, нехай семимильними кроками, але вперед. Вмикаємо уяву і діємо в своїх інтересах, виходячи за рамки, в які нас намагаються "засунути". Мислячі мене зрозуміють! І тільки "пластичність" розуму, додасть нам впевненості і захистить від панічного страху. Адже саме страх і паніка, це те, що "Гравцям" від нас потрібно. Знайте, наше життя вже не стане колишнім. Але ніхто не має права вказувати нам, як жити, як дихати і думати, як відчувати і любити. Адже кожен з нас наділений Вищим Розумом, і багато хто з нас здатен зробити Свій Вибір, і не залежати від того "дитячого садка", який з цікавою періодичністю відбувається. Адже хтось за допомогою наших страхів висмоктує нашу енергію, перетворює нас на рабів. І як тільки ми приймемо позицію "вільної мислячої людини", яка сміється їм в обличчя, і не реагує на різного роду "страшилки", повірте, ми тільки виграємо... Будьте Світлом! Будьте Любов'ю! Дивіться в корінь! Нікому не дозволяйте думати і вирішувати за Вас!!! А Я люблю Вас усіх разом узятих, і кожного окремо.", - пише Надя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, граціозна ексвіагрянка Надя Мейхер знайшла собі "пташину" розвагу на карантині.

Як повідомляв Знай.uа схуднути за три дні — суперспособ від красуні Софі Лорен.

Знай.uа писав, гаряча ексвіагрянка Надя Мейхер звернулася до фанатів з інтимною пропозицією.