Сенсаційна українська рэперша Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, розмістивши забавний ролик, на якому порівняла себе з танцівницею pole dance такої ж комплекції. Так, артистка здалеку нагадувала дівчину, яка жваво крутилася на пілоні, а після і зовсім захотіла повторити її успіх, спробувавши танці біля торшера. Правда, торшер - це не пілон, все-таки, тому у Олени не сильно вийшло задумане.

"Лайк якшо подумавши , шо то я😂", - пожартувала Alyona Alyona. Фолловери не пройшли повз: "Дуже схоже😸 але тату у дівчини видало, що то не Альона😊", "Та ти б змогла так само, просто в тебе пілон незручний. Я б сама хекнулась на цій нестійкій лампі)) Ти баба-гармата, і я думаю пару трень на пілоні і можна спокійно кликати тебе на парубочі😂❤️", "Я реально подумала що то Альона 😂👍🏻😉😍", "Дуже схожа. Я подумала, що ти 😂", "Ох, сильна дівчина, без комплексів, поважаю 👍✊", "Розкритий новий талант 😂", "Схожа піппець", "Реальність краще і яскравіше❤️😻😊".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше