Епатажна співачка MARUV, яка досить часто гастролює з концертами в Росії, негативно висказалася щодо українського консульства, адже остання застрягла в Росії і не може повернутися в Україну.

Відповідний ролик зі своїм обуренням вона оприлюднила на Insagram-сторінці.

"Друзі, я шокована. Я дзвонила в українське консульство, щоб вони мені пояснили, як потрапити додому. Це найбільш неввічливе консульство, яке лише може бути. Дівчина оператор – психована ідіотка мене вибиває, коли я вчергове передзвонюю", – зазначила співачка.

Maruv, фото gettyimages
Maruv, фото gettyimages

За словами співачки, наразі вона застрягла у Росії через об’єктивні причини, мова йде про концерти, та не знає, що їй тепер робити.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

"Чому в інших країнах, за своїх громадян відповідають, а в нашій ні? Це схоже більше на те, що до громадян України, які знаходяться зараз в Росії – просто упереджене ставлення. В мене такий же паспорт, як у вас. У мене такі ж права, як у вас!", – обурилася виконавиця.

Варто зауважити, що раніше Зеленський закликав усіх українців екстрено повертатися додому із-за кордону, адже через коронавірус кордони будуть закриті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.