На днях російського артиста-кримнашиста Льва Лещенка та його дружину Ірину госпіталізували в комунарську лікарню з підозрою на коронавірус. І коли підозри підтвердилися, захвилювалися багато російські зірки, адже напередодні Лещенко і його дружина побували на гучній вечірці на честь дня народження сестри Ігоря Крутого Алли. До речі, Лещенко не єдиний, хто потрапив до лікарні після тієї вечірки – з підозрою на коронавірус був госпіталізований та Ігор Ніколаєв.

Раніше ми писали, що Лещенко 11 березня повернувся з Канади, а вже 13 березня він прийшов на вечірку, не витримавши двотижневої самоізоляції. Вечірка в ресторані відбулася напередодні російського карантину, так що зірки гуляли, нічого не підозрюючи. Але тепер, схоже, усвідомили всю серйозність ситуації. Про переполох у російському шоу-бізнесі заговорила Ксенія Собчак у своєму телеграм-каналі. "Всі позаражались від Лещенка на дні народження сестри Крутого", - розповіла Собчак.

Що стосується гостей вечірки, то там крім Лещенка, були ще Микола Басков, Олег Газманов і Володимир Винокур з дружинами, Ірина Аллегрова, Олександр Розенбаум і Олександр Буйнов, Лєра Кудрявцева, Алсу, Валерій Леонтьєв, Олександр Сєров, Ані Лорак, Олександр Ревва та інші. Також стало відомо, що Лев Лещенко перед госпіталізацією відвідав ще й зйомки ток-шоу Андрія Малахова. Під час зйомок артист сидів за одним столом з ведучим, поетесою Ларисою Рубальской, сатириком Геннадієм Хазановим, телеведучої Ангеліну Вовк і співаком Аркадієм Укупником.

Лев Лещенко, скрін з відео
Лев Лещенко, скрін з відео

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.