Відомий український продюсер і артист, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість висловив своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома, а щоб їм не було нудно, записав для них пісню разом з групою MOZGI під назвою "NO HUGS ,NO KISSES". Так, артист запустив ще й яскравий челлендж з коханою дружиною, виставивши відео з веселими танцями. Варто відзначити, що Настя Каменських позувала без макіяжу, вразивши фоловерів натуральною красою.

Підтверджений #noxoxochallenge with NK #nk @kamenskux беріть участь!!! #mozgi #hohugs#nokisses
, - лаконічно підписав сімейний ролик Потап. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті від зіркової парочки: "Без макіяжу така натуральна👍👌😍😊", "Які ж ви все-таки круті 👍🏻❤️", "😍😍 Найкращі!!! Такі класні🙌", "Що у Насті з обличчям??😂 Смішна капець))", "Просто гармата, кращі😻😻😻🔥😻😍😍🔥🔥😻💖", "Будьте здорові😅", "Блііін,ви такі😍😍,що я прооооосто балдію🙌👏👏👏", "Ви класні💖💖😍😍😘😘", "Які ж ви зайці класні ❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.