Едгар Камінський – відомий пластичний хірург і колишній чоловік співачки Слави Камінської поділився у своєму Instagram корисною інформацією в ігровій формі. Мова йде про цікавих картинках, на яких міститься інформація про коронавірус.

Так, на першому зображенні можна побачити карикатурний малюнок самого Едгара, при цьому зображений він як ніби на тлі вірусу. Далі йде малюнок з симптомами коронавіруса – лихоманка, сухий кашель, втома, діарея та інші і зазначено у відсотках ймовірність цих симптомів при зараженні цією хворобою. Далі йде картинка з зображенням найбільш уразливих до вірусу людей, до яких віднесено навіть фрілансери і ув'язнені. На останній картині міститься інформація про те, як довго коронавірус може жити на різних поверхнях. У підписі до публікації Камінський написав: "Збережи собі і поділися з другом. Гортай фото і #непаникуй". А фоловери почали бурхливо обговорювати його новий пост.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, коханка Едгара Камінського вийшла з тіні і зізналася, навіщо їй здався колишній Слави.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська знайшла заміну колишньому чоловікові і поїхала з ним на Балі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишній Слави Камінської розважається з новою пасією в Куршевелі.