Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка нещодавно оголосила про другу вагітність, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу красуня показала кілька кадрів свого сина Еміра-Рахмана і разом з ним, а в підписі до посту повідомила, що у її малюка день народження і відповідно трепетно привітала його.

На фотографіях можна помітити, як підріс Емір-Рахман, є знімки, де він зовсім маленький на руках у батьків, а є такі, де він вже зовсім підріс. Фанати Джамали відзначили, що її син дуже схожий на свого тата, який також є на кадрах, які виклала співачка. У підписі до публікації зіркова матуся написала: "Не вистачить у світі слів, щоб описати всю любов! З Днем народження, Емір-Рахман!". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Джамали, приєднуючись до привітань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.