Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість вирішила закликати фанатів до відповідальності і в період пандемії коронавіруса залишатися вдома. Власне, вона й сама це зробила. У своєму новому пості співачка розповіла і показала, що робить на карантині.

Світлана опублікувала веселе відео, на якому її можна побачити в домашній обстановці. Спочатку вона стоїть біля раковини і крутячи задом миє руки. А потім Лобода вже постала на огляд публіки у ванні з купою піни і світломузикою на стінах. При цьому у воду вона занурилася навіщо-то в сонцезахисних окулярах. У підписі до відео зірка написала: "Вдома можна все! Співати, танцювати, креативити, писати пісні, записувати вам ролики і піднімати один одному настрій. Приймайте участь у челенджі від каналу @muztv #МойиПой разом з нами, будьте здорові і бережіть своїх близьких!". Шанувальники зірки підтримали її в такій соціальній відповідальності і почали обговорювати відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.