Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже дивний кадр, нарешті відправившись на довгоочікуваний відпочинок в Мексику разом з дітьми, мамою і кращим другом, модельєром Анзором Бічоллою. Так, артистка позувала в спортивному костюмі на білосніжному піску коло лазурної води, однак навіщось видалила людину, що стояла поруч, в фотошопі, залишивши від неї лише тінь.

"що на картинці не так ?🙈🙊🐵
#ктотам", - забавно поцікавилася Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Друга тінь поруч 😂", "Загадкова тінь.. залишається тільки гадати..", "Навіщо дочку стерла?))", "Друга тінь😎я подумав спершу лижі 🎿 лежать 😁", "фокуси від малятка Lo 😂😘", "Де друга людина?😂😂😂😂", "Що за жарти фотошопу Світлана😂❤", "А може повернете людиню на місце????😂", "Світлана Сергіївна , за що ви так з людиною?😂", "Де хлопець? Куди він зник?😅".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.