Популярна українська реперка Alyona Alyona, яка колись працювала вихователькою в дитячому садку, часто радує численних шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Так, цього разу зірка здорово здивувала і порадувала фанатів милими дитячими знімками, такі раніше були у всіх. До речі, Олена славиться чудовим почуттям гумору і відсутністю комплексів, так що забавні знімки частенько з'являються на її сторінці.

На нових дитячих фото можна побачити, що і в юному віці майбутня артистка була милою пухкенькою дівчинкою. На першому знімку Олена позує на новорічному ранку біля нарядженої ялинки, вона в костюмі лисички з кумедними бантиками на волоссі. На другому знімку зображена дівчинка на літній вулиці, вона тримає в руці іграшку і дивиться кудись у далечінь. Є ще третє фото, але на ньому Alyona Alyona вже доросла, але у що грає. У підписі до публікації співачка розповіла про своє дитинство, і змусила фанів ностальгувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, оголена Alyona Alyona змусила Лесю Нікітюк закричати.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також портал "Знай.ua" писав, що Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанатів.