Відома українська співачка Тіна Кароль показала своїм шанувальникам, як потрібно проводити час, коли приходить карантин і період самоізоляції. Цього разу Тіна обрала чорний тренувальний костюм для фітнесу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни Кароль в мережі Isntagram.

На сторінці зірка показала у відеоролику частину свого заняття. Схоже, артистка хоче тренуватися не тільки на вулиці. У спортзалі біля вікна співачка займалась йогою, а також на маті показала розтяжку і пострибала на скакалці в улюбленій манері.

Струнка Тіна з'явилася перед об'єктивом у стриманому чорному комбінезоні і з зав'язаним волоссям. Причому раніше шанувальники зазначили, що зірка знаходиться в досить відмінній "гарячій" формі.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Кожен новий день – це звершення природи. Це повинно бути і Вашим звершенням. Йдіть на зустріч своєму страху і не звертайте. Каждень день – це шанс, Ваша перемога над собою, виклик. Це неймовірно захоплюючий шлях довжиною в життя. Шлях до себе. Іди на життя", – писала раніше співачка під схожим відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лорак показала себе у 15 років, перші уроки вокалу улюблениці Миколаєва.

Як повідомляв Знай.uа Ані Лорак перепела Уїтні Х'юстон в компанії володаря 16 нагород "Греммі", вражає не тільки голос.

Знай.uа писав, Тіна Кароль без макіяжу видала головний секрет спокусливою фігури, таке подужає не кожна.