Відома російська актриса Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала серію фотографій зі своєю донечкою Настею.

На знімках Крістіна виглядає по-справжньому щасливою, вони з донькою гуляють в якомусь гарному місці біля ставка, і весело проводять час. Христина з'являється в кадрі в різних образах, втім, як і її дочка. Раніше вона вже публікувала кілька знімків з цієї фотосесії, але є й нові. В підписи до фотографій Асмус написала: "Моя безмежна любов! ph: @medvedew". Фанати не пройшли повз і почали захоплено обговорювати нову публікацію актриси засипаючи її доньку компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.