Як відомо, популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, а також якій приписують роман з лідером групи Rammstein, 57-літнім Тіллем Ліндеманном, часто радує фанатів різноманітними роликами та унікальними фотографіями.

Так, цього разу знаменитість шокувала власних фанатів, оприлюднивши досить незвичну фотографію. На ній, під час одного з концертів, Лобода в латексному костюмі повернулася до глядачів спиною, а потім і взагалі стала "раком", показавши їм свої сідниці. Щоправда, цим все не закінчилося, і артистка приставила до неї свій мікрофон, ніби співає.

Світлана Лобода, кадр з кліпу
Світлана Лобода, кадр з кліпу

Варто зауважити, що прихильники досить неоднозначно оцінили світлину: одні стверджують, що фото є прекрасним, інші - що це досить некрасиво стосовно глядачів.

Скріншот фото

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.