Відомий співак Макс Барських став гостем розважального шоу СЛАВА +, яке виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ. Один з найголовніших хітмейкерів СНД Макс Барських почав свій світовий тур з Литви та Білорусі.

Під час туру команда Люкс ФМ стала єдиною, хто був допущений туди, куди представникам ЗМІ вхід заборонено. Тому Слави Дьоміну вдалося показати не тільки найяскравіші кадри закулісся, але і поспілкуватися з Максом на цікаві теми, а саме про зоряних привілеї, якими він користується у своєму житті.

Макс Барських, скріншот з YouTube
Макс Барських, скріншот з YouTube

За словами співака, він не використовують свою популярність для якихось особистих цілей, але йому приємно увагу від фанатів.

"Буває приємно, коли мене впізнають у якихось громадських місцях і ставляться до мене привабливо: хочуть допомогти, провести без черги. Чи я прийду в ресторан, набитий людьми, а нам обов'язково зроблять якийсь столик навіть, якщо у них черга стоїть на годину, на два вперед", - розповідає Макс.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також Барських розповів подробиці свого особистого життя. Космополіт зізнався, що недавно купив дві квартири в Києві - собі і сестрі, але поки не збирається витрачати гроші на житло в своєму улюбленому місті Лос-Анджелесі.

"В Лос-Анджелесі дуже великі податки і поки я не живу там сто відсотків, я не хочу купувати нерухомість в цьому місті", - поділився артист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна "розвела" улюбленця Лободи на одкровення.

Як повідомляв Знай. ua, Макс Барських показав те, про що мріють мільйони жінок.

Також Знай. ua писав, що улюбленця Лободи змучили алкоголь і знущання в сім'ї.