Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома, а щоб їм не було нудно, придумує всілякі інтерактиви: монтує влоги, запускає прямі ефіри з тренуваннями і ділиться улюбленими ритмічними піснями для танців, книгами та фільмами, які змінили її життя.

Так, артистка записала невелике відео, показавши шанувальницям, як можна ще проводити час: наприклад попрактикуватися в макіяжі та поексперементувати з косметикою. Настя обрала незвичайний вечірній макіяж з гянцевою помадою темного винного кольору і блакитними тінями, проте образ оцінили не всі фоловери.

Для дівчаток на карантині є одне прикольне заняття - практикуватися в макіяжі 💋💁‍♀️ Зараз набирає популярність макіяж без макіяжу. І тут я припасла для вас, красуні, кілька секретних прийомчиків 🤫 Я наношу кремовий хайлайтер не зверху, а під тональний крем, на стандартні зони. Шкіра ніби світиться зсередини, але має природний блиск. Тональний повинен був напівпрозорий і не матовий, тому що тоді користі від освітлення під ним буде мало. А ще краще використовувати BB крем. Ми часто забуваємо про геніальний косметичний продукт - темно-коричневу туш. Вона повинна бути майже чорною, але не чорною. На віях практично не помітна, але очі відразу стають такими виразними і розкритими 👀 І моє найулюбленіше - бронзер. Головне - підібрати потрібний відтінок. Виділяю вилиці, гармонізую лоб, веду по оку до скронь, трохи на лінію підборіддя і ледве торкаюся губ. Останнє потрібно робити маленьким пензликом, проходячись по контуру губ майже невагомо. Дуже важко не переборщити, тому що попрактикуватися з цим вдома - саме те! Зробили мейк, можна і пофоткатися. А чим ще зайнятися☺️ P. S. На відео - варіант легкого і красивого макіяжу
, - поділилася порадою Каменських. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки сильно розділилися, зазначивши, що Настя красивіше без викликаючого макіяжу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.