Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим кліпом, досить голосно повернушвись в шоу-бізнес, а тепер вирішив спробувати себе і в ролі блогера. Так, артист розповівши українцям, як не розлучитися під час карантину через коронавірус COVID-19, адже багато пар не бувають разом настільки часто, як зараз.

Володимир встиг випустити вже два кулінарних ролика, приготувавши на першому смачнющий сніданок з омлету з козячим сиром і шпинатом коханій дружині, а на другому - корисний супчик. Також Дантес показав ще один варіант "легкої" їжі, такої як азіатська локшина з соєвим соусом і зазначив, що всі свої експеременти проводить на Дорофєєвій. А Надя в свою чергу заявила, що на карантині парочка дуже багато їсть.

Скоро вийде нова серія «Як не розлучитися на карантині» у мене на ютуб-каналі. А поки готую нові варіанти легкої їжі. Експерименти ставлю на @nadyadorofeeva Вона тримається молодцем.
, - поділився емоціями Дантес. Фолловери залишилися в захваті: "Оооо, моя улюблена рубрика🔥 всі люблять пожерти🙈😂", "Дивлюся, чекаю на нові випуски 🤙", "Романтик", "«Золотий» чоловік!", "Смачного вам♥️♥️♥️😘😘😘🔥🔥🔥👍👍👍", "Як смачно виглядає 🤤😍", "Аааааа чекааюю😻😻😻. Сподіваюся в наступному випуску Надюша покаже обличчя🥰".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.