Учасниця популярного українського реаліті "Від пацанки до панянки" Катя Устинова (Канарейка) приголомшила шанувальників проєкту відвертими зізнаннями. Дівчину на проєкті знають як дуже веселу і сонячну. Проте за маскою позитивності ховається багато внутрішнього болю. Як виявилося, Катя — прийомна донька, від неї відмовилися не тільки біологічні, але і прийомні батьки.

Про це стало відомо завдяки матеріалу "Нового каналу".

"Від пацанки до панянки", фото: Новий канал
"Від пацанки до панянки", фото: Новий канал

"Коли мені було 14 років, тато розповів, що я – прийомна донька. Після цієї новини у мене відбулася перша спроба суїциду. Знайшла у тата лезо, вирішила різати вени. Зробила невеликий надріз, хлинула кров. Я злякалась, що можу померти. Тому відразу ж перев'язала руку бинтом.", – згадує Катя.

"Від пацанки до панянки", фото: Новий канал
"Від пацанки до панянки", фото: Новий канал

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Дівчина не раз намагалася накласти на себе руки. Все через прийомних батьків, які не звертали на неї уваги.

"Одного разу я місяць лежала в лікарні. Мене не відвідували ані мама, ані тато. Було дуже самотньо. Відчувала себе непотрібною. Я наковталася пігулок. Почала синіти, було важко дихати. Потрапила до реанімації. Батькам зателефонували лікарі, а вони жодним чином не відреагували. Татові сказали, що донька при смерті. А він відповів, що не може приїхати, тому що готується до весілля.", – каже "пацанка".

Єдине, що утримало "пацанку" довести розпочате до кінця – сестра. Катя зрозуміла, що тоді у неї більше нікого не залишиться. Заради сестри вона прийшла на проєкт. А ще – щоб довести рідним: вона гідна кохання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Пацанкам" влаштували "смугу перешкод" з коньяку, шампанського і пива – хто дійде до фінішу.

Як повідомляв Знай.uа "Пацанка" після шоу зізналася у зґвалтуванні, аборті і проституції: "Вважала себе шматком м'яса".

Знай.uа писав, "Пацанок" відправили до сексолога – навчили качати те, про що не прийнято говорити.