Відома російська актриса Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала стильне фото з нової фотосесії для модного глянцю, якому ще і дала відверте інтерв'ю.

Проте реакція публіки на це інтерв'ю та фотосесію була досить неоднозначною. Якщо одні були в захваті від сміливих образів актриси, а ось хейтери рознесли її в пух і прах. "ЗІНА! НУ ** ТВОЮ МАТЬ! Після того, як вчора виклали моє інтерв'ю на YouTube, понеслаааась. І купу діагнозів мені видали, і плаття не так сидить і всілякі компліменти у вигляді анорексичне чмо, страшна, тяжка, шкурасмус, тупа, невротичка, кокаїнова, п*здушка, грохнута, лікуватися треба і т. д. Прямо як після «Тексту»", - підписала фото Христина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.