Донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яку знають і люблять телеглядачі по ролі "прекрасної няні", і яка зараз бореться зі смертельним захворюванням в Москві, Анна в останні кілька місяців активно веде сторінку в мережі Isntagram, продовжуючи радувати своїх підписників і шанувальників мами.

На цей раз старша донька Анастасії Заворотнюк опублікувала пост, в якому розповіла про стосунки з молодшим братом Майком.

Публікація Анни Заворотнюк, Instagram
Публікація Анни Заворотнюк, Instagram

"Найдорожче багатство це дуже тісні, справжні родинні зв'язки. Коли є людина дуже близька тобі по духу, по крові. І незважаючи на те, що Майк мій молодший брат, я все одно відчуваю в ньому захист і опору... Майкуша дуже цікава особистість, я пишаюся тим, що він мій брат. У нього дуже філософський склад розуму, навіть коли він був маленький ми завжди йому пророкували "ну ти точно будеш або філософ, або психолог". Він умів примирити нас, знаходив потрібні слова, міркував дуже грамотно. Він дуже чуйний, з дуже тонкою душею. Дуже болісно сприймає життя, а воно часом завдає нам сильні потрясіння. І тоді вже мені хочеться його захистити від цих ударів долі.", - пише про брата Аня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Заворотнюк заблукала в лісі після "перетворення" на Матильду - "Залишайтеся вдома".

Як повідомляв Знай.uа донька Заворотнюк шокувала фанатів визнанням – "Охопила паніка і страх".

Знай.uа писав, донька онкохворої Заворотнюк розбила серця фанатів - "Страшно сказати, але правда".