Як відомо, у п'ятницю, 3 квітня, вийшов п'ятий випуск романтичного шоу "Холостяк-10". Учасниці продовжують запеклу боротьбу за серце головного героя Максима Михайлюка. Про побачення на шоу повідомив LifeStyle 24.

Так, новий випуск шоу "Холостяк" здивував новими подіями, відвертими зізнаннями, гарячими зустрічами та інтригами.

Потрійне побачення в Таїланді

9 учасниць продовжують відпочинок у Таїланді. У минулому випуску Макс відразу запросив на побачення Дану, Наталю і Дашу. Дівчата пішли в аквапарк. Вони повинні були зібрати бонуси на різних етапах відпочинку.

У результаті кожна учасниця вибрала бонус з Холостяком. Зокрема, Дана пішла на морозиво з головним героєм, Наталя пішла на масаж, а Богдана випила з ним коктейлі. Після побачення тільки Дана отримала троянду.

Потрійне побачення, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Побачення з Настею

Наступного дня Макс запросив на побачення Настю. Вони поїхали на скутері до романтичного місця. Потім вони повечеряли та поговорили. Дівчина розповіла про своє хобі і просто про життя.

Макс і Настя багато сміялися, веселилися і купалися в басейні. Пара обіймалася та навіть цілувалася.

Побачення з Вікторією

Потім Холостяк запросив на зустріч Вікторію. На побаченні пара малювала на тілах одне одного і говорила на особисті теми. Вікторія намалювала на тілі Максима два серця, пальму та лева, а він зобразив золоту рибку, троянду та кішку.

Після цього вони пішли в душ, де відмивали одне одного від фарби. Потім Вікторія і Максим вирушили вечеряти, після чого дівчина отримала троянду від головного героя.

Потім Макс поговорив з ведучим шоу Григорієм і розповів, що пізнає дівчат з іншого боку. Також Холостяк зізнався, що у нього є взаємна симпатія.

Побачення з Вікою, скріншот Instagram

Церемонія троянд

Так, під час особистих зустрічей від Холостяка вже отримали троянди Дана і Вікторія.

Але на церемонії троянд Макс захотів особисто поговорити з Христиною, оскільки він розумів, що вона засмучена і захотів дізнатися причину. Пара пішла в кімнату, де вони лежали на ліжку і розмовляли.

Виявилося, що дівчина просто ревнує Макса до інших, особливо коли дізналася про поцілунки з іншими учасницями. В результаті, Холостяк приніс їй троянду і ніжно поцілував.

Після цього Макс викликав Вікторію і намалював на її руці троянду і дав жива квітка. Такі троянди отримали Настя, Аліна, Ганна, Ольга і Даша. А романтичне шоу покинула Наташа.

Церемонія троянд, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що грузинський холостяк Іраклій Макацарія під час карантину, схоже, повернувся до рідного Тбілісі, звідки показав цікаві знімки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Холостяк Макс Михайлюк провів побачення з Вікою та Настею.

Також "Знай.ua" писав, що "голе" побачення на "Холостяк 10" закінчилося істериками та розчаруванням.