Голлівудська актриса з українським корінням Ольга Куриленко, яка свого часу стала дівчиною Бонда і знялася в легендарній "бондіані", часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу красуня порадувала публіку яскравою обкладинкою глянцю, яку прикрасила сміливим нарядом. А оскільки зовсім недавно Ольга перехворіла на коронавірус, швидше за все зйомка для журналу проходила ще до карантину і хвороби.

На обкладинці Куриленко з'явилася в короткому напівпрозорому платті цікавого візерунка з милим зеленим пушком на поясі. Її волосся розпущене в красивій укладанні, а на обличчі яскравий вечірній макіяж, вона не дивиться в камеру. Ольга стоїть в спокусливій позі у дзеркальних стін. У підписі до світлини актриса написала: "Моя нова обкладинка вийшла!". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, багато запитують про її самопочуття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.