Відома російська актриса Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле фото, а в підписі до нього розповіла, як проходить її самоізоляція.

Як видно, перед камерою Христина з'явилася у своєму будинку, вона стоїть біля стіни і трохи на неї сперлась. Актриса вбралася в стильне сіре пальто, під яким видно чорну кофтину, а на її ногах чорні чоботи. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Асмус написала: "Домашній променад. Скажіть чесно, я одна так бездарно проводжу самоізоляцію? Ні онлайн тренувань, ні накопичених серіалів, ні поліпшення мови, ні генеральних прибирань. Час якось само біжить. Начебто встав, поїв, новини почитав, поїв, собак і дітей погладив, поїв, в інстаграмчик зайшов, поїв – от і день пройшов".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.