Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом, і в період всеукраїнського карантину, схоже, не сумує. У своєму Instagram Добринін показав, печеня фото, яке було зроблено, мабуть, під час його відпочинку з нареченою на Балі, а в підписі до нього торкнувся актуальну зараз тему карантину і коронавіруса.

На знімку Микита з Дашею позують на прогулянці в цікавому місці, вони йдуть в обнімку і посміхаються. Квіткова в коротких чорних шортах і короткій білій блузці, а Добринін – в бежевих шортах і білій сорочці. У підписі до світлини "холостяк" торкнувся теми карантину і згадав про Біблію. "Число 40 саме в Біблії привертає велику увагу, навіть донині, 40 днів – це ті, які ви рекомендуєте жінці відпочивати після пологів. 40 тижнів вагітності. Група теологів вважає, що число 40 представляє «зміна», це час підготовки людини або людей до повним змін, що станеться після цих 40 днів. Земля в спокої вперше за багато років", - пише Микита, а далі розмірковує, що буде, коли карантин закінчиться.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.