Тетяна Брухунова – 31-річна помічниця гумориста Євгена Петросяна, яка стала його новою коханою. Гуморист навіть розлучився зі своєю дружиною-актрисою Оленою Степаненко після чуток про роман з Брухунової. Тим не менш, Тетяна зберігає спокій і продовжує радувати публіку яскравими фото в своєму Instagram. Цього разу красуня показала яскраве архівне фото, на якому позує в компанії своїх подруг, а відбувається все це в Парижі.

Як видно, перед камерою Тетяна з'явилася на вулиці, вони з подругами відображені на нічній прогулянці. На променад Брухунова вийшла у світлій блузі цікавого візерунка, яка сильно виділяється на тлі чорних нарядів подруг. У підписі до милого кадру Таня вітає одну з дівчат з днем народження: "Сьогодні День народження у людини з божевільною енергетикою! Жінка, від якої ураганом накриває всіх знаходяться поблизу хвилею позитиву!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася на Карлсона, збирається пустувати.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.