Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, показавши, як робить викликаючий вечірній макіяж з акцентом на очах і давши кілька важливих лайфхаків своїм шанувальницям. Пізніше артистка також виставила веселе відео, на якому одягнулася, щоб винести сміття, адже на карантині через коронавірус COVID-19, в Україні, як і в більшості країн світу, виходити з дому без потреби заборонено, щоб не заразити себе і близьких. Втім, фанати примітили не дуже приємну деталь - дівчина роздала повітряний поцілунок тією рукою, якої торкнулася до сміттєпроводу.

#fashiontrashion challenge There is no other reason to dress up now 😉 Accept challenge from @alla 💋 (Прийняла челлендж, зараз немає інших причин вбиратися)
, - зазначила Анна Корсун. Фолловери не пройшли повз: "Руками взялася за ручку смітника ,а потім посилаючи поцілунок ,торкнулася своєї оральної зони 🤮", "що з тобою трапилося ? Прийди в себе 🤦‍♀️, ти мені такою не подобаєшся", "Мальвіна вже не та...😂❤❤❤", "Після смітника ручки краще мити , а не цілувати", "Потім поцілувати руку, якою відкривав сміттєпрофід)))) блін😂😅😅".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV незадоволена, що не може потрапити в Україну після гастролей в Росії

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.