Українська співачка Таїсія Повалій показала "сімейну ідилію" з мамою. Відповідне відео вона опублікувала в Instagram.

У ролику Повалій демонстративно показала, як оточила 78-річну Ніну Даниилову турботою. Вона має все, що забажає – від особистого городу до сучасної техніки.

Проте таким чином Повалій грошима загладити провину за одиноку старість жінки. Саме Таїсія у 13-річному віці наполягла на розлученні батьків коли батько почав влаштовувати "дебоші" із-за пристрасті до спиртного.

Проте вже в 14 років сама втекла на навчання в Київ і залишила матір одну. А після вона навіть і освіта проміняла на заміжжя.

Так, шанувальники вважають, що зараз Таїсія Повалій відкуповується грошима за те, що залишила мати одну, хоч і у великому будинку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Мій батько був дуже ревнивим, міг і підняти руку. На моїх очах це було. Але ви знаєте, в селі, в місті, де я жила і вчилася, це було нормально. Звичайно, прикро. Це тривало все дитинство. Кажуть, коли чоловік б'є — любить. Мама казала: "Це не він робить, а горілка. Він хороший". Ініціатором розлучення батьків була я. Я сказала: "Мамо, навіщо ти все це терпиш? Треба думати про себе. Ти хіба не хочеш, щоб я спокійно вчилася?". В той момент мама побачила в мені дорослу дівчинку, і вона зрозуміла, що я все розумію. І не побоялася сусідів, розмов, засуджень — і подала на розлучення", — розповіла Таїсія Миколаївна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Фаворитка Януковича Повалій зізналася, як її занесло в лігво Путіна

Як повідомляв Знай. ua, Повалій вже два місяці нікуди не виходить.

Також Знай. ua писав, що Повалій перетворилася на воскову ляльку з-за карантину, улюблениця Януковича налякала особою.