Популярна російська акторка, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила архівну серію милих знімків їх 6-річної доньки Насті, яка смакувала молочний коктейль в купальнику бежевого кольору. Так, артистка поцікавилася, на кого з зіркового подружжя все-таки більше схожа малеча, адже юна красуня дійсно нагадує і тата, і маму одночасно. Варто відзначити, що Настя, навіть будучи маленькою, дотримується правильного харчування, пробує себе в акторській майстерності, як і батьки, і обожнює вибирати вбрання самостійно, про що Христина розповідала на персональній сторінці доньки.

Наша солодка пташка ☺️❣️ На кого більше схожа @a_kharlamova_ ? 🌸 Я от реально не знаю )) Всі різне кажуть 😋
, - поділилася емоціями Асмус. Фолловери не пройшли повз і почали сперечатися: "Головне, щоб не на сусіда🙈🙈🙈", "Мені здається, не можна когось одного виділити) дуже схожа на вас обох😍", "На Гаріка😁", "На Гаріка,на вас трохи..але в ній я бачу Гаріка... Красуня💞", "Красива версія Гаріка", "На маму 👧🏼", "Звичайно на маму😊🤗", "Татова доча😍", "Звичайно на матусю 😍", "Гарік ❤️!!!!!".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.